Premierul Mihai Tudose, rechemat la Bruxelles de șefii UE: ”Băi, vii odată cu ţigările alea?”

Abia ce s-a întâlnit ieri cu șefii UE, că premierul nostru a fost deja chemat să revină la Bruxelles. ”Coaie, vii odată cu țigările alea?” i-au transmis azi șefii UE lui Mihai Tudose. Oficialii UE spun că premierului i s-a dat 10 euro, ca să cumpere un pachet de țigări pentru Jean-Claude Juncker, dar nu s-a mai întors.

”Sunt două scenarii posibile”, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu. ”Fie Mihai Tudose a băut banii de țigări ai lui Juncker, fie a cumpărat pachetul de țigări și, din obișnuință, s-a dus cu el la Dragnea. În orice caz, Mihai Tudose a debutat cu stângul în relația cu UE. Sorin Grindeanu, de exemplu, nu doar că s-a întors cu țigările în mai puțin de 10 minute, dar a și dat restul înapoi.”

Surprins în aeroportul Otopeni cu un pachet de țigări și un bilet de Bruxelles în mână, Mihai Tudose s-a răstit la ziariștii prezenți. ”Voi, cei din presă, în loc să apreciați că e nevoie de mine la Bruxelles, vă luați de tot felul de detalii nesemnificative, precum motivul pentru care mă întorc acolo. Nu, important e că e nevoie de mine la Bruxelles!”, le-a transmis premierul pe un ton ridicat ziariștilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iulie 2017 16:46
Citește mai mult despre: bruxelles mihai tudose premier ţigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult