Premierul Tudose: “Banii din Pilonul II vor fi daţi lui Viorel Lis, să-i înmulţească la păcănele”

Premierul Tudose face încă o mutare de geniu. Guvernul a decis să nu mai naţionalizeze banii de pensii din Pilonul II şi nici să modifice procentele reţinute din salariile românilor. În schimb, Tudose a decis să-i dea cele 8 miliarde de euro lui Viorel Lis, care va înmulţi banii la păcănele, el având un randament mult mai mare atât faţă de stat, cât şi faţă de administratorii privaţi ai banilor.

Pentru că îşi pune creierul în slujba cetăţeanului, Viorel Lis va primi un comision din profit, dar şi sandvişuri şi cocktailuri în perioada în care va juca pensiile românilor la păcănele. Evident, acelaşi lucru va fi valabil şi pentru Oana Lis, care va sta lângă el, îl va monitoriza să fie în formă şi îi va schimba perfuzia, dacă vede că Viorel nu mai poate să apese cum trebuie pe butoane.

Mai mulţi matematicieni s-au oferit să-l ajute pe Lis să câştige mai bine la păcănele, dar titanul jocurilor de noroc i-a refuzat, declarând că îşi va face o echipă proprie de drojdieri experţi în păcănele, pentru că: “Nnoi ştim mai bine care aparate urmează să dea. Asta e o ştiinţă pe care matematicienii n-au cum s-o înveţe. Trebuie să joci ani de zile, asiduu, ca să înţelegi cât de cât cum e cu păcănelele”, a spus Lis.

Guvernul estimează o triplare a sumei din Pilonul II în primele 3-4 ore de joc, după care probabil Viorel Lis va scoate din aparat vreo 20 de miliarde de euro şi va continua să joace cu restul, cum procedează un jucător cu experienţă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 august 2017 15:08
Citește mai mult despre: bani pacanele pensii viorel lis

Alte articole

Vezi mai mult