tudose_sanitas_protest.jpg
Momente amuzante în Piaţa Victoriei, la protestul la care au participat câteva mii de medici din întreaga ţară! Potrivit unor surse de la faţa locului, premierul Mihai Tudose a ieşit la un moment dat pe balconul Palatului Victoria, de unde a strigat către doctori să plece acasă, că se simte bine.

"Mă bucur că sunt peste 8000 de medici cărora le pasă de mine, probabil cineva din staff-ul meu le-a atras atenţia că trag să mor. Se mai întâmplă. Să stea liniştiţi, era doar o mică mahmureală. Ştiu că în aceste momente pot fi vânăt şi scofâlcit ca o pătlăgea uitată la soare, dar cui nu i se întâmplă?", a mormăit Tudose, sorbind dintr-un pahar cu aspirină efervescentă.

Martorii spun însă că membrii sindicatului Sanitas se află şi acum în piaţă, semn că sunt în continuare foarte preocupaţi de starea de sănătate a celui mai iubit fiu al Brăilei.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 19.10.2017 14:50 Politic

National Cinematografic