tudose_sanitas_protest.jpg
Momente amuzante în Piaţa Victoriei, la protestul la care au participat câteva mii de medici din întreaga ţară! Potrivit unor surse de la faţa locului, premierul Mihai Tudose a ieşit la un moment dat pe balconul Palatului Victoria, de unde a strigat către doctori să plece acasă, că se simte bine.

"Mă bucur că sunt peste 8000 de medici cărora le pasă de mine, probabil cineva din staff-ul meu le-a atras atenţia că trag să mor. Se mai întâmplă. Să stea liniştiţi, era doar o mică mahmureală. Ştiu că în aceste momente pot fi vânăt şi scofâlcit ca o pătlăgea uitată la soare, dar cui nu i se întâmplă?", a mormăit Tudose, sorbind dintr-un pahar cu aspirină efervescentă.

Martorii spun însă că membrii sindicatului Sanitas se află şi acum în piaţă, semn că sunt în continuare foarte preocupaţi de starea de sănătate a celui mai iubit fiu al Brăilei.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 19.10.2017 16:50 Politic

National Cinematografic