This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

În conflictul cu băncile, Mihai Tudose nu se mai rezumă la atacuri verbale! În această dimineaţă, premierul României a fost văzut într-o filială din zona Colentina, unde îl ameninţa pe casier cu un pistol de jucărie. Din fericire, paznicii instituţiei au intervenit prompt, predându-l Poliţiei, care l-a dus acasă şi a avut grijă să se culce.

tudose_ciorap_pe_cap.jpg
“Mi-am dat seama imediat că e Tudose fiindcă ştrampul pe care îl purta pe cap i se mula pe încreţiturile alea ciudate de pe faţă. Nici nu l-am mai legitimat”, spune agentul Decebal Popescu. “Martorii spun că era violent, agita un sac şi cerea 100.000 de dolari cash.”

“Probabil va primi o amendă pentru tulburarea liniştii publice şi o mustrare severă din partea domnului Dragnea”, a adăugat reprezentantul Poliţiei.

“Îl ştim pe premier ca pe un cal breaz, nu e prima oară când atacă sistemul bancar. Asta se întâmplă când îţi bei minţile. Îţi uiţi parola de la conturi, faci scandal, te agiţi şi până la urmă ajungi la jaf”, a comentat o casieriţă surprinsă de incident.

Scris de Vasile | Wednesday, 30.08.2017 12:15 Politic

National Cinematografic