Premierul Tudose, nou atac la adresa băncilor! De data asta a intrat direct înarmat şi cu un ciorap pe cap

În conflictul cu băncile, Mihai Tudose nu se mai rezumă la atacuri verbale! În această dimineaţă, premierul României a fost văzut într-o filială din zona Colentina, unde îl ameninţa pe casier cu un pistol de jucărie. Din fericire, paznicii instituţiei au intervenit prompt, predându-l Poliţiei, care l-a dus acasă şi a avut grijă să se culce.

“Mi-am dat seama imediat că e Tudose fiindcă ştrampul pe care îl purta pe cap i se mula pe încreţiturile alea ciudate de pe faţă. Nici nu l-am mai legitimat”, spune agentul Decebal Popescu. “Martorii spun că era violent, agita un sac şi cerea 100.000 de dolari cash.”

“Probabil va primi o amendă pentru tulburarea liniştii publice şi o mustrare severă din partea domnului Dragnea”, a adăugat reprezentantul Poliţiei.

“Îl ştim pe premier ca pe un cal breaz, nu e prima oară când atacă sistemul bancar. Asta se întâmplă când îţi bei minţile. Îţi uiţi parola de la conturi, faci scandal, te agiţi şi până la urmă ajungi la jaf”, a comentat o casieriţă surprinsă de incident.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
30 august 2017 13:15
Citește mai mult despre: atac armat banci ciorap jaf Tudose

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult