“Singurul de care mi-e puţin teamă e parlamentarul Victor Ponta, dar sunt gata să-l înfrunt în alegerile din toamnă şi să câştig!” Astfel şi-a încheiat premierul Victor Ponta discursul de anunţare a candidaturii, susţinut la Căminul cultural din Roşiorii de Vede în faţa a 26 de pensionari entuziaşti.

ponta_turul2_ponta.jpg
Potrivit unor surse din PSD, parlamentarul Victor Ponta ar fi luat în derâdere vorbele grele ale rivalulului său, abordându-l pe premierul Victor Ponta pe un ton ştrengăresc: “Ce faci, fă, Ponta, aici, ai chef să mănânci bătaie?”

Cu toate acestea, parlamentarul Victor Ponta nu şi-a anunţat încă oficial intenţia de a candida, existând zvonuri că ar fi dispus să renunţe la lupta pentru funcţia de Preşedintele Victor Ponta.

“Nu ne bazăm decât pe speculaţii, dar în locul parlamentarului Victor Ponta ar putea intra în joc alţi candidaţi serioşi, cum ar fi procurorul Victor Ponta sau plagiatorul Victor Ponta”, a declarat şeful de cabinet al alchimistului Victor Ponta, cosmonautul Victor Ponta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 29.07.2014 14:41 Politic

National Cinematografic