Premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită oficială în statul Israel, împreună cu personalităţi politice de prim rang

La invitaţia premierului israelian Benjamin Netanyahu, o numeroasă delegaţie diplomatică românească, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, s-a deplasat în statul Israel. În cadrul vizitei au avut loc discuţii bilaterale fructuoase, conform strategiei naţionale punctate la plenara Partidului din luna martie, anul curent.

Marea victorie repurtată de premierul român a fost stabilirea graficului de discuţii privind relocarea ambasadei României în Israel din Tel Aviv la Ierusalim, în aplauzele delegaţiei guvernamentale israeliene, condusă de premierul Benjamin Netanyahu.

Prezent la discuţii, preşedintele Partidului Social Democrat a remarcat abilităţile diplomatice ale premierului Viorica Dăncilă, precum şi deschiderea autorităţilor de la Tel Aviv faţă de mutarea ambasadei

Întâlnirea a continuat cu discuţii economice cu partenerii comerciali din Israel, cărora le-a fost reiterat îndemnul “Îndrăzneşte să crezi în România”, în vederea sporirii relaţiilor economice între ţările noastre, lucru aşteptat în ţară de toţi oamenii muncii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 aprilie 2018 16:04

Alte articole

Vezi mai mult