Presa „serioasă” ignoră abuzurile de la Pungeşti: „Ne antrenăm să stăm capră, că vin alegerile”

Luaţi la întrebări pentru că refuză să relateze abuzurile care au loc la Pungeşti, preferând să relateze în loc ce piţipoance şi-au mai etalat sânii pe la diverse evenimente jenante, directorii editoriali ai principalelor canale media au fost, în sfârşit, sinceri: „Stăm capră acum pentru că vrem să primim bani în campaniile electorale de anul viitor”, spun aceştia la unison.

„Cei care stau capră acum, nu stau degeaba”, spune un important analist media. „Talentul lor de oameni fără coloană va fi cu siguranţă remarcat de mahării din partide care au pe mână bugetele electorale de anul viitor, aşa că în 2014 vor avea ocazia să stea din nou capră, doar că de data asta pe bani frumoşi. E foame mare în presă, aşa că stau capră pentru orice oscior aruncat de politicieni.”

Cei care ignoră evenimentele din Pungeşti mizează şi pe faptul că românii sunt extrem de blegi. „Nu e ca şi cum s-ar putea aduna sute de mii de români să protesteze împotriva abuzurilor făcute în ţara asta, cum se întâmplă în Grecia, Turcia sau, mai recent, Ucraina. Românii sunt pămpălăi, aşa că dezinformarea asta nu schimbă mare lucru”, spune un important manipulator din media.

Scris de Calin
3 decembrie 2013 19:12

Alte articole

Vezi mai mult