Președinte american de culoare, bătut cu bestialitate de un membru al clanului Butoane

Încă un cetățean american le-a căzut victimă interlopilor din clanul Butoane. De data asta, bătăușii au atacat un președinte de culoare, care venise la București pentru a lua parte la reuniunea NATO.

Incidentul s-a petrecut într-un club din Capitală, acolo unde Barack Obama și câțiva conaționali de-ai lui sărbătoreau o victorie împotriva talibanilor. Ca de obicei, totul a pornit de la o femeie. Se pare că interlopul Gypsanu a crezut că Michelle Obama, fata cu care dansa președintele american, e o fostă prietenă de la el de pe stradă, cu care avea un copil și despre care avea impresia că e în Spania, la produs.

“Gypsanu a turbat când l-a văzut pe american că pune mâna pe ea”, povestește un martor. “S-a dus la negru și i-a dat direct perversă.”

Atunci când a văzut că Obama e atacat, Michelle a sărit să-l certe pe bătăuș. Neînțelegând însă engleza primei doamne a Statelor Unite, martorii povestesc că Gypsanu a exclamat: “Ia uite-o, a dracu’, a stat printre spanioli și se face că nu mai știe română.”

Ce nu se știe deocamdată este de ce conaționalii lui Obama nu au sărit să-l apere de interlop. Amintim că aceștia erau membri ai trupelor speciale americane, adică oameni plătiți să aibă grijă de președinte. Lumea din Giurgiu spune însă că nimeni nu intervine atunci când interlopii locali atacă pe cineva, iar gărzile lui Obama nu fac excepție. Deși armata americană e una dintre cele mai redutabile forțe de pe glob, ea vine abia a doua, după clanul Butoane.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 octombrie 2011 06:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult