Preşedintele Iohannis a decorat astăzi un bărbat care a stat 14 zile în trafic pe Valea Prahovei

Bucurie fără margini pentru un bărbat din București, care astăzi a fost decorat cu ordinul Steaua Romaniei în grad de cavaler de către preşedintele Iohannis. Cu ochii în lacrimi, Decebal Popescu a povestit cum s-a încăpăţânat să conducă la Sinaia cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu toate că în primele trei zile acoperise doar 20 de kilometri.

“Încrederea în forţele proprii şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă domnul Popescu ne fac să ne mândrim de dânsul, aşa cum ne mândrim şi cu Hagi, Nadia sau Ilie Năstase. Am rămas impresionat de încrederea în forţele proprii, de faptul că s-a aventurat să ajungă Sinaia cu toate că era pe jumătate degerat şi nici nu mâncase de zece zile. Merită respectul nostru”, a declarat preşedintele ţării.

“La început eram foarte optimist, dar pe măsură ce ni s-au terminat proviziile am început să mă îngrijorez”, rememorează Decebal Popescu. ”Când staţionam opream motorul pentru a nu consuma toată benzina, aşa că stăteam lipit de soţie ca să nu îngheţăm de tot. După o săptămână de stat în coloană am început să am halucinaţii, îmi imaginam cum conduceam cu 60 la oră. Ne-a salvat faptul că dădeam ture în jurul maşinii, pentru a nu degera, altfel am fi fost pierduţi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 ianuarie 2015 17:28
Citește mai mult despre: decoratie iohannis trafic Valea Prahovei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult