Președintele Iohannis i-a retras decorația paznicului Carrefour care a bătut o clientă

Președintele Klaus Iohannis a reacționat sever la aflarea veștii că un paznic de la un magazin Carrefour a sechestrat și lovit o clientă de etnie rromă. Chiar în urmă cu 30 de minute acesta a semnat un decret prin care retrage decorația „Steaua României” oferită acestui paznic în luna august a anului trecut.

„Decorațiile oferite de președintele României vin și cu o obligație de moralitate și conduită exemplară în societate, altfel nu valorează nimic”, au declarat surse din preajma administrației prezidențiale. Prin urmare paznicul este obligat acum să spele decorația cu spirt dacă s-a șters la cur cu ea și să o depună la Palatul Cotroceni în cutia special amenajată pentru astfel de măsuri, aflată lângă cea poștală.

Prin retragerea decorației „Steaua României”, paznicul nu va mai avea parte de o serie de facilități cum ar fi înmormântare cu onoruri oficiale, gratuitate pe autobuz și reducere la bilete la pensiuni balneoclimaterice.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 decembrie 2020 16:12

Alte articole

Vezi mai mult