Președintele Klaus Iohannis a ciocnit un ou cu soția, dar a secretizat rezultatul

Lipsă totală de transparență! Președintele Klaus Iohannis este acuzat că a secretizat rezultatul ciocnirii oului cu soția sa Carmen, în ziua de Paști. Comunicatul Administrației Prezidențiale este sec și nu oferă absolut nicio informație utilă sau relevantă, așa cum ne-a obișnuit Klaus Iohannis.

”În data de 5 mai, cu ocazia Paștelui Ortodox, președintele Klaus Iohannis a ciocnit un ou roșu cu soția sa, prima doamnă a României, Carmen Iohannis. După ce președintele a spus ”Hristos a înviat!” și soția sa a răspuns cu ”Adevărat a înviat”, cei doi au îndreptat ouăle, cu vârful unul spre celălalt. Președintele a fost cel cu oul de deasupra, conform protocolului prezidențial. În urma ciocnirii, unul dintre ouă s-a spart”, precizează comunicatul oficial.

Deși a fost întrebat de reporteri dacă oul său a fost cel care s-a spart, Iohannis a refuzat să precizeze, motivând că sunt rațiuni de securitate națională. ”Vă asigur că oul meu a dat dovadă de reziliență și a făcut tot ce putea să facă un ou, confruntat cu o situație de criză, în contextul amenințării cu spargerea”, a spus președintele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 mai 2024 14:40
Citește mai mult despre: carmen klaus ou Paști secret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult