Președintele Norvegiei, de negăsit după atentatele de vineri

La nici 24 de ore după atentatele soldate cu 91 de morți, președintele Norvegiei parcă a intrat în pământ. Zeci de șefi de state din întreaga lume l-au căutat pentru a-i transmite condoleanțe, dar nu au avut cu cine să vorbească.

“L-am sunat ieri, dar nu a răspuns nimeni de la administrația prezidențială din Oslo”, a declarat Traian Băsescu, afectat de cele întâmplate ieri în Norvegia. ”Îmi pare nespus de rău pentru zecile de morți. Îmi dau și lacrimile, nu alta. N-am mai plâns așa de la Congresul PDL.”

Premierul italian Silvio Berlusconi a încercat și el să vorbească cu președintele Norvegiei, dar degeaba. “Nu știu unde este, parcă a intrat în pământ. Probabil că e plecat în concediu, într-o stațiune norvegiană din Mediterana. Ce mă miră e că omul ăsta și-a șters orice urmă, de parcă n-ar fi existat niciodată.”

La ora difuzării acestei știri, singurul mesaj de condoleanțe primit de Casa Regală norvegiană a venit din România, de la Ministrul Turismului. “Eu știu foarte bine că Norvegia e regat, sunt pățită. Nu mă mai păcăliți. Acum cunosc foarte bine această țară. E perla turismului asiatic, ce naiba!” le-a spus Elena Udrea jurnaliștilor adunați să facă mișto de ea.

Scris de TNR
23 iulie 2011 11:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult