Președintele vrea să aplice legea marțială, pentru a interzice cozile

Traian Băsescu vrea să pună capăt cozilor la detergent, ulei și zahăr. El a propus CSAT instaurarea legii marțiale, pentru a le interzice românilor să se adune în grupuri mai mari de trei persoane, în special în fața magazinelor care au anunțat promoții. Legea se aplică mai ales în timpul nopții, când lumea se așază la cozi pentru a prinde un loc în față.

Băsescu a explicat că măsura era necesară, întrucât bulucelile la detergent pun în pericol ființa statului național.

“Mulți români se înghesuie să cumpere detergent și zahăr la preț redus fără a ști de fapt care este promoția. Când ajung la casă și trebuie să plătească, se trezesc că nu e de fapt nicio reducere și atunci se oftică. Să știți că la cozile pentru reduceri sunt mulți agitatori trimiși de serviciile secrete străine, care spun verzi și uscate despre reducerile de sărbători, despre cât de ieftin era kilu de zahăr acum trei ani, despre cum ar trebui să cadă guvernul.”

Președintele a precizat că are în vedere și cozile de la H&M. El a dat un argument de ordin practic, spunând că nu i se pare normal ca românii să-și rupă hainele de pe ei în timp ce se bulucesc doar pentru a-și cumpăra altele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
6 aprilie 2011 05:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult