CIA, FBI, Mossad, precum şi multe alte servicii de informaţii din lume ne cer să desfiinţăm Serviciul de Informaţii Externe, organizaţie grav compromisă după recrutarea unui imbecil ca Victor Ponta. Şefii serviciilor de Intelligence cer României să aibă un pic de bun simţ: “Oricum n-avea ce să spioneze, nu era paznic din Europa care să nu-i recunoască urechile de Mickey Mouse când voia să intre într-un sediu”, spune Avi Schwartzensteinberg, şeful Mossadului.ponta_agent_secret_lol.jpg

Agenţii din alte ţări spun că au mai trecut cu vederea unele “infiltrări” ale lui Ponta, ca să nu ştirbească reputaţia unei ţări aliate, însă totul a degenerat când Ponta a fost prins de o secretară în timp ce îi făcea pantofii lui Putin, lucru care nu mai putea fi muşamalizat.

“Am dori să atragem atenţia celor de la SIE că Ponta şi-a trecut în CV-ul de spion că a spart serverele CIA-ului şi că a fost omul-cheie în alegerea preşedintelui Suediei. Sunt lucruri care nu mai pot fi ignorate”, declară Jeff Strangelove, şeful FBI.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.10.2014 20:29 Politic

National Cinematografic