Cotele la pariuri au sărit deja în aer pentru că, deși toată lumea se așteaptă ca Orban să facă o tâmpenie, nu se știe ce și cum o va face. Conform algoritmului politic românesc fiecare partid este obligat să enunțe o mizerie, mai ales unul ca PNL, partidul slugă al PSD-ului.

ludovic_orban_2_beri.jpg

„Sperăm ca domnul Ludovic Orban să fie mai spectaculos decât predecesorii săi. E cotă mare ca acesta să vină să spună prostia cântând la chitară, în conferință de presă. Dacă pui 100 de lei și președintele PNL face asta, poți câștiga până la 7000 de lei”, spune un reprezentant al caselor de pariuri.

Sunt destule speculații cu privire la prostia uluitoare pe care o va spune Ludovic Orban. O parte a pariorilor crede că va vorbi ceva de măritul pensiilor sau de cel al salariilor bugetarilor, în timp ce pesimiștii spun că Orban va cere gratuități pentru cei care n-au muncit niciodată în viața lor sau ajutoare sociale mai mari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 06.10.2017 10:39 Politic

National Cinematografic