Previzibil! Antena 3 susţine că la volanul autocarului morţii se afla Băsescu

Emisiune de maximă audienţă la Mihai Gâdea după ce unul din invitaţii acestuia, cunoscutul Mugur Ciuvică, a adus o serie de documente din care reiese că la volanul autocarului implicat în accidentul din Muntenegru se afla însuşi preşedintele statului, Traian Băsescu. “Şi asta n-ar fi nimic dacă preşedintele nu ar fi fost beat lemn, abia de mai vedea strada”, a precizat Ciuvică.

Informaţia a fost confirmată şi de analistul Radu Tudor, care a reuşit, cu această ocazie, să se încrunte atât de tare încât părea că are o singură sprânceană în frunte. “Ne facem de ruşine în întreaga Europă cu un astfel de preşedinte. Nici nu mai are rost să menţionez că avea cămaşa şi cravata pătată cu ciorbă, iar la picioare o sticlă de Chivas pe care o mai confunda cu schimbătorul”.

Apogeul a fost atins târziu, în noapte, când Mircea Badea reuşit performanţa de a folosi expresia băsist la fiecare două cuvinte scoase din gură, menţionând, în special, autorităţile muntenegrene, care au dat dovadă de un băsism inimaginabil, muşamalizând gafa preşedintelui român.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

25 iunie 2013 13:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult