Previzibil! După Parlament, legile justiţiei vor merge şi la închisoarea Jilava, care e for decizional

De data asta pesediștii nu-și mai asumă niciun risc cu legile justiției. Ca să fie siguri că vor fi adoptate într-o formă ideală pentru interesele hoților și corupților din partid, pesediștii au decis să le trimită și la Jilava, să le dezbată și eventual îmbunătăți o comisie a celor mai relevanți infractori închiși acolo.

”Da, confirm, de data asta nu mai e nici Camera Senatorilor, nici Deputatul for decizional”, a precizat Florin Iordache, șeful comisiei de modificare a legilor justiției. ”Decizia finală și executorie îi va aparține comisie speciale de la Jilava, unde avem certitudinea că se află cei mai pricepuți oameni pe problema justiției. Deci nu mă mai întrebați de comisia de la Veneția, că aia nu contează pentru noi, cea de la Jilava e instanța supremă pentru PSD.”

Pesediștii exultă la ideea că nici măcar judecătorii CCR nu vor mai putea întoarce legile justiției, odată aprobate de comisia de la Jilava. ”Domnii de la CCR, dacă se uită bine în statutul lor, vor vedea că nu scrie nicăieri că au dreptul legal să se pronunțe pe legi al căror for decizional e închisoarea Jilava”, a avertizat infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 martie 2018 19:02
Citește mai mult despre: jilava justitie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult