Jandarmii bat acum şi babe! Hoaşca PSD-ului, Ecaterina Andronescu, a fost pândită şi agresată într-un gang de o gaşcă de jandarmi, după ce a cerut într-o scrisoare deschisă demisia penalului Liviu Dragnea din fruntea PSD, semn că în PSD se acutizează conflictul intern şi că hoţii s-au radicalizat.androneasca_gazata_jandarmi.jpg

Martorii au asistat impasibili cum nişte bivoli cu cefe late, îmbrăcaţi în uniforme de jandarmi au gazat o babă cu ochelari, probabil senilă, care striga “Nu daţi foc ţării şi PSD-ului! Riscăm să pierdem guvernarea!”.

Oamenii n-au intervenit, pentru că nu ştiau ce să facă: “Fiind vorba de o pesedistă, prima reacţie era să dăm şi noi, ca într-o penală din PSD. Dar nu doream să fim solidari cu gunoaiele alea de jandarmi care au bătut oameni paşnici pe 10 august. Ne-am rezumat la a striga MUIE PSD de pe margine”, explică Marian, om de pe stradă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.08.2018 19:01 Politic

National Cinematografic