Prima ameninţare reală pentru Dragnea! Vâlcov a luat 8 ani cu executare şi îi suflă în ceafă la șefia PSD

Pentru prima dată într-o perioadă îndelungată de timp, Liviu Dragnea își simte amenințată supremația în PSD. Dacă Grindeanu sau Tudose au fost doar oponenți de jucărie, fără nici o șansă de a-l detrona din fruntea PSD, infractorul de Teleorman are de data asta un oponent serios în persoana lui Darius Vâlcov, proaspăt condamnat la 8 ani de închisoare cu executare.

”Noi știm că Dragnea are la activ doar o condamnare cu suspendare, să nu ne ia de proști!”, l-a avertizat un membru PSD pe actualul lider al partidului. ”Dacă Dragnea nu scoate în dosarul TelDrum o condamnare mai mare de 8 ani, își poate lua adio de la conducerea PSD. Îl vom înlocui cu Darius Vâlcov fără să stăm pe gânduri.”

Practic, mai e nevoie doar ca Darius Vâlcov să-și confirme și la recurs pedeapsa de 8 ani cu executare, poate chiar să și-o mărească cu niște ani și PSD-ul îl va valida automat președinte. ”Pesediștii nu votează cu creierul, că n-au, dar nici pe baza diverselor simpatii, ci cu matematica. Cine ia mai mulți ani devine de drept liderul lor suprem, deci Vâlcov este în acest moment cu un picior în fruntea PSD”, explică reputatul politolog Decebal Popescu.

Scris de Calin
8 februarie 2018 14:02
Citește mai mult despre: condamnare Dragnea PSD Valcov

Alte articole

Vezi mai mult