Prima decizie bărbătească a lui Emil Boc: îşi face implant de testicule

Sătul să-i audă pe toţi din jurul său spunându-i „Emile, n-ai coaie!”, premierul a luat o decizie care ar putea, speră el, să-i schimbe viaţa: s-a programat la o clinică din Glasgow pentru un implant de testicule.

Despre operaţia în sine şi riscurile implicate, am stat de vorbă cu medicul care se va ocupa de implant, Leonard McCoy. „Emil Boc este un pacient special. Are deja o vârstă, motiv pentru care operaţia este extrem de dificilă. Pentru o persoană care are 44 de ani şi n-a avut în viaţa lui coaie, un implant de testicule umane i-ar putea fi fatal. Tocmai de aceea, pentru început îi vom implanta testicule de şoricel”, ne-a declarat acesta.

Concret, premierul Emil Boc va fi supus unor implanturi succesive de testicule. „Dacă testiculele de şoricel vor fi acceptate de corpul pacientului, va urma o nouă operaţie prin care îi vom implanta testicule de cocoş, pe urmă testicule de pechinez, şi tot aşa, progresiv, până corpul său va tolera testiculele umane. Nu garantez însă că pacientul Emil Boc va deveni apt pentru implantul de testicule umane, e foarte posibil ca pragul maxim de toleranţă al organismului său să fie implantul testiculelor de pechinez”, a explicat, în exclusivitate pentru TNR, medicul Leonard McCoy.

Dacă operaţia va fi un succes, Emil Boc are şansa să i se îndeplinească cel mai vechi vis al său, şi anume ca lumea să-l salute cu „Ce faci, coaie?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 noiembrie 2010 14:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult