Prima ei decizie politică inspirată: Alina Gorghiu a promis că se va dezbrăca dacă Ponta e demis

Bravo, Alina! La mai bine de 6 luni de când e președinte PNL, Alina Gorghiu a spart gheața și a luat prima ei decizie politică inspirată: ea a promis că se va dezbrăca în public dacă moțiunea de cenzură a PNL-ului va trece și Victor Ponta va fi demis din funcția de premier.

Anunțul Alinei Gorghiu a stârnit entuziasm printre cetățenii cu drept de vot. ”Era și timpul ca un politician, atunci când ia o decizie, să se gândească în primul rând la binele cetățenilor și abia apoi la interesul partidului sau al lui personal. Asta este esența democrației”, spune Decebal Popescu, singurul reprezentant legitim al societății civile.

Pe surse circulă știrea că și Vasile Blaga, co-președintele PNL, a vrut să facă aceiași promisiune, că se dezbrăca în public, dar, spre binele umanității, a fost convins să renunțe la idee în ultimul moment. În schimb, dacă moțiunea de cenzură trece, Blaga a promis că-l va lua pe Ponta în fălci și-l va arunca de pe clădirea Guvernului până în Băneasa, pe sediul Antena 3.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult