Prima măsură a lui Firea: ”RATB va circula doar până la 8 seara, că pensionarii dorm după ora aia”

Gabi Firea nu uită că voturile pensionarilor sunt cele care au făcut-o primar al Capitalei. Așa că una dintre primele măsuri luate în noua sa calitate este aceea de a schimba programul RATB-ului, astfel încât acesta să se plieze strict pe programul obișnuit al unui pensionar.

”Programul RATB va fi de aici încolo doar până la 8 seara”, a anunțat Gabi Firea. ”Pensionarii fie dorm, fie se uită la Antena 3 la ora aia, deci nu există nici un motiv pentru ca mijloacele de transport în comun să mai circule. Ar face doar gălăgie și i-ar deranja astfel pe pensionari.”

În plus, Gabi Firea va elimina și cursele de noapte. ”Cei care vor fi afectați de reducerea programului RATB, să se descurce, nu e problemea mea”, a spus pesedista. ”Ne e ca și cum astfel de oameni, care pierd serile sau nopțile prin Centrul Vechi, m-ar vota vreodată pe mine sau PSD-ul la alegerile generale din toamna asta.”

Gabi Firea are în vedere și alte măsuri prin care să se răzbune pe cei tineri, care n-au votat-o aproape deloc la primărie. ”Buletinul de București se va obține de acum înainte doar după 50 de ani”, a anunțat Firea. ”Vorbim totuși de capitala țării, nu putem chiar așa, să dăm buletine de București de la vârste fragede. Dar desigur, dacă ești din Voluntari, îl vei primi automat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 iunie 2016 07:06
Citește mai mult despre: gabi firea pensionar RATB

Alte articole

Vezi mai mult