Prima măsură la Primăria Capitalei. Controlorii STB vor lucra de acasă

Măsuri inteligente luate de doamna primar Gabi Firea, pentru a stăvili panica indusă de coronavirus. Într-o primă fază de carantinare, controlorii STB vor munci de acasă. Cei care se știu că n-au avut bilet sunt rugați să se intereseze unde stau controlorii și să meargă singuri să declare și să ia amendă.

”Nu putem risca sănătatea angajaților noștri. Mijloacele de transport în comun STB sunt mereu pline cu bătrâni, factorul major de risc al acestei boli. Nu pot concepe un București fără controlori, așa că vom păstra această resursă umană prețioasă până când trece criza”, a declarat Gabi Firea.

Un pericol major la sănătatea controlorilor este faptul că banii româneşti sunt plini de microbi, aşa că încasarea de amenzi le-ar pune sănătatea în pericol.

Controlorii spun încă să ei își iau meseria în serios și vor întreba de la geamul locuinței pe toți trecătorii dacă au bilete sau abonamente. Primăria va achiziționa în acest scop câteva sute de portavoci, de la o firmă din Voluntari, prin încredințare directă, fiind stare de urgență.

Scris de TNR
10 martie 2020 11:03
Citește mai mult despre: controlor

Alte articole

Vezi mai mult