Prima zi de școală! Părintele care a câștigat la Facebook: a pus o poză cu el și fiul său la o bere

Nu toți părinții sunt anoști în prima zi de școală și postează pe Facebook poze cu copiii lor în curtea școlii sau în sala de clasă. Există și părinți lipsiți de superficialitate, care văd irelevanța festivității de deschidere de an școlar și fac ceva cu adevărat util pentru copilul lor: îl scot la o bere.

”Mi se pare un gest absolut firesc”, spune super-părintele. ”Decât să merg la școală, unde să ascult un discurs irelevant al directoarei, pe urmă inepțiile spuse de un preot, totul fără absolut nici o finalitate, am hotărât că e mult mai bine să merg direct la o bere cu juniorul. Din ce se spune la deschidere oricum n-ar fi reținut nimic, dar berea asta și-o va aminti peste ani.”

Și pentru că n-a participat la deschidere, părintele nici nu a trebuit să cumpere un buchet de flori pentru învățătoare. ”Spre deosebire de flori, berea nu-și triplează prețul în prima zi de școală. Cu banii de flori cumperi lejer două beri și îți mai și rămân pentru niște alune sau sărățele, ca să meargă berea mai bine. Nu înțeleg de ce alți părinți nu fac la fel?”, se întreabă super-părintele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 septembrie 2015 13:09
Citește mai mult despre: bere deschidere an scolar scoala

Alte articole

Vezi mai mult