Primar linșat după ce afișul lui electoral a luat soarele la doi pruni

Molima afișelor electorale care se pun peste tot în satele din România a făcut o primă victimă. Este vorba de Marcel Cucuruzu, primar al unui sat din Bihor, care a avut nesimțirea să-și pună afiș electoral într-o livadă și să taie soarele la doi pruni.

Sătenii efectiv au înnebunit când au văzut afișul electoral care a lăsat doi pruni fără soare și aproape l-au linșat pe primar. Acesta a scăpat de furia oamenilor doar după ce a avut inspirația să se ascundă într-un porumbar, printre cucuruzi.

„Să iei soarele unui prun și să pui astfel în pericol coacerea prunelor este cel mai mare păcat omenesc posibil”, spune unul dintre sătenii revoltați. „Primarul ăla nu mai are ce căuta la noi în sat. Nu știu pe unde se ascunde, dar dacă-l mai prindem vreodată pe la noi prin sat nu scapă nebătut.”

Primarul a încercat să dea vina pe un contracandidat, pe care l-a acuzat că el a pus afișul electoral printre pruni, tocmai ca să-l saboteze în campania electorală. Sătenii nu sunt însă interesați de astfel de detalii și țin furcile și topoarele pregătite, în caz că se întoarce cumva primarul la ei în sat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 mai 2024 07:23
Citește mai mult despre: primar prune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult