Primar prezent la deschiderea anului şcolar, optimist că anul ăsta va reuşi să treacă şi el clasa

Nu toți politicienii care au fost la deschiderea noului an școlar au făcut-o pentru a atrage simpatia electoratului. Este și cazul lui Marin Coteț, primarul comunei Brândușele din județul Iași, care a venit la inaugurare pentru că învățătoarea l-a amenințat că dacă nu o face îi va scade nota la purtare și nici anul ăsta nu trece în clasa a V-a.

„Greșeala îmi aparține, recunosc, m-a mâncat în fund să fac școală la noi în comună. Până acum mergeam la școală la vecini și puteam chiuli cât voiam, că spuneam că a fost inundație la noi în sat și e drumul înfundat. Mi se mai motivau. Acum, că am făcut prostia asta, să mai economisesc din benzină, e doamna învățătoare tot timpul cu ochii pe mine, cică trebuie să merg zi de zi”, a spus primarul Coteț.

Acesta spune că vrea să intre în clasa a V-a mai mult din ambiție, să le arate locuitorilor și cât de deștept este. În urmă cu cinci ani a cumpărat două doctorate de la universitatea de securitate națională a lui Gabriel Oprea și ar vrea să le afișeze și el în primărie, dar nu vrea s-o facă până nu termină măcar opt clase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 septembrie 2017 08:09
Citește mai mult despre: primar scoala

Alte articole

Vezi mai mult