Primăria Capitalei recomandă tuturor pietonilor care circulă prin centru să nu treacă de geamandură

Serviciul Navigație Rutieră din cadrul Primăriei Capitalei a lansat astăzi un avertisment pentru pietonii care trec prin centrul orașului, să aibă grijă când înoată în larg să nu depășească geamandura. ”Am ridicat și steagul negru de furtună, sunt valuri mari iar riscul de inec este foarte mare”, a declarat contra-amiralul Nichifor Oprescu, șeful salvamarilor bucureșteni.

Vedete rapide ale flotilei de Dâmbovița vor patrula în centrul Bucureștiului, unde după ploaia de aseară, nivelul apelor a atins câțiva metri, făcând aproape inutilă fântâna arteziană de la Unirii. Nava amiral a flotei bucureștene, vaporașul de pe Herăstrău, a fost trimis în misiune umanitară cu alimente, apă și routere wireless pentru a ajuta sinistrații din zonă.

Totodată primăria a solicitat hidrobicicliștilor care trec prin zonă să nu fie cocalari ca de obicei și să respecte regulile de circulație iar când își leagă bicicleta de ponton să folosească un lanț sigur, pentru că sunt mulți hoți și pirați în Unirii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult