Primăria Sector 6 oferă 666 de locuri de parcare celor care-și vând sufletul Diavolului

Pentru că cererea pentru locuri de parcare este extrem de mare în Sectorul 6, primarul Ciprian Ciucu a decis ca acestea să fie oferite doar celor care și le doresc cu adevărat. Și cum să dai 500 de lei pe an nu reprezintă un act de voință prea mare, primarul a decis ca locurile de parcare să ajungă exclusiv la cei care își vând sufletul Diavolului.

Aproape 100.000 de bucureșteni din Sectorul 6 s-au înscris deja pe lista pentru cele 666 de locuri de parcare oferite de primărie și așteaptă instrucțiuni despre cum să-și vândă sufletul Diavolului. Metodologia este încă în lucru, dar e cert deocamdată că persoanele care-și vând sufletul vor trebui să-și tatueze o cruce întoarsă în frunte, iar pe parbriz vor avea un QR-Code în formă de pentagramă.

Deși unii cetățeni s-au plâns că prețul pentru un simplu loc de parcare e un pic exagerat, Ciprian Ciucu este de o cu totul altă părere. „Să fim serioși, un preț exagerat ar fi fost dacă le cerem cetățenilor să-și vândă sufletul unui partid politic. Ăla preț mare, nu să-ți vinzi sufletul Diavolului. Și credeți-mă că știu ce vorbesc“, a spus primarul de la Sectorul 6.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2023 07:46
Citește mai mult despre: ciucu parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult