Primăria va pune în sfârşit o uşă la Arcul de Triumf, ca să nu se mai facă curent

În sfârşit, locuitorii din nordul Capitalei nu se vor mai confrunta cu valurile de curent care le distrug periodic şalele şi mijlocul! Compania Municipală Combaterea Curentului şi Deochiului (CMCCD), aflată în subordinea Primăriei Generale, a anunţat că va instala în săptămânile care urmează o uşă în Arcul de Triumf, principala sursă de curent din Sectorul 1.

„Fiind vorba despre un monument istoric, luăm în calcul achiziţionarea unei uşi pe măsură, din placaj gros de mahon, de la celebrii meşteri de uşi din Tecuci. O asemenea uşă nu va fi ieftină, dar doar aşa putem garanta rezistenţa Arcului de Triumf la curent pentru următorii 50 de ani. Înainte să comentaţi că e scump, gândiţi-vă că curentul face mai multe victime decât farmecele şi moroii la un loc!”, a precizat primarul Capitalei, Gabi Firea.

„Nu am citit încă documentaţia, dar sper că va fi o uşă securizată, cu cel puţin 2 yale şi vizor cu clapetă. Partea bună e că de 1 Decembrie bucureştenii se vor putea uita prin vizor la parada militară”, a adăugat Raul Pepe, specialist în uşi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 iulie 2019 15:07
Citește mai mult despre: arcul de triumf

Alte articole

Vezi mai mult