Primarul Cristian Piedone gravitează de o săptămână în jurul Pământului

Alarmați că nu mai trecuse pe la servicu de mai bine de 10 zile și nici nu răspundea la telefon, angajații primăriei sectorului 4 din Capitală l-au căutat acasă pe Cristian Piedone, unde au aflat, cu stupoare, că acesta nu mai călcase de zile bune pragul locuinței.

După cercetări amănunțite făcute de Poliția București, s-a descoperit că Piedone fusese văzut ultima oară în Piața Coșbuc. Dar asta, fiind vorba de Piedone, nu e o descoperire. După ce familia a luat legătura cu vrăjitori și ghicitori, cu parapsihologi și paranormali, descurajată și gândindu-se deja la ce e mai rău, a apelat la NASA. Și nu s-a înșelat. NASA avea deja câteva fotografii cu un corp neidentificat care gravita de zile bune în jurul Pământului.

Daniel Smith, cercetător NASA, a declarat: „N-am mai văzut așa ceva. Pur și simplu gravitează în jurul Pământului, iar dacă vă uitați atenți, veți observa că ține în mână un senviș. Ar putea să devină un satelit natural și viu al Terrei. O stație orbitală poate să treacă în fiecare săptămână să-i dea de mâncare.”

Familia trebuie să plătească acum o sumă exorbitantă, chiar și pentru un primar de sector din România, ca un echipaj de astronauți să-l readucă pe Piedone acasă. În fața primăriei sectorului 4 angajații au afișat un banner imens pe care scrie: „Piedone, întoarce-te pe Pământ!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
3 septembrie 2011 09:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult