Primarul din Tenerife, nevoit să planteze corcoduşi după ce Timişoara a cumpărat toţi palmierii

Turiştii care vor vizita Insulele Canare în 2014 vor avea parte de o surpriză neplăcută, spun autorităţile locale din Santa Cruz de Tenerife. Hotărât să înfrumuseţeze faleza oraşului, primarul Jose Manuel Bermúdez susţine că nu a mai găsit de vânzare palmieri, stocul tuturor pepinierelor fiind “curăţat” încă din timpul verii de edilul timişorean Nicolae Robu.

“A trebuit să mă mulţumesc cu corcoduşi”, declară cu întristare primarul de Tenerife. ”Niciun furnizor de palmieri nu a mai putut să-mi onoreze comanda pentru că un anume Robu îi luase pe toţi. Nu mă interesează ce o să facă domnia sa cu patru milioane de palmieri la Timişoara. Sunt doar supărat că nu ne-a lăsat şi nouă măcar câţiva, să aibă turiştii noştri cu ce să se fotografieze. Cine o să-i mai creadă că au fost în Tenerife când vor pune pe Facebook poze cu corcoduşul?”

Dacă locuitorii din Tenerife s-au obişnuit deja cu ideea că îşi vor petrece vara la umbra corcoduşului, situaţia din Las Palmas e şi mai tensionată. “Din cauză că toţi palmierii sunt acum la Timişoara, am putea fi obligaţi să schimbăm însuşi numele oraşului în Los Corcoduchos, ca să nu-i inducem în eroare pe vizitatori”, se plâng hotelierii din zonă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult