Statuile cumpărate de primăria Timișoara și amplasate în oraș au stârnit controverse, marea majoritate a localnicilor spunând că sunt urâte. După ce i-a făcut dobitoci pe cei care au întocmit un top cu cele mai urâte statui din lume în care capitala Banatului apărea cu 5 exemplare, acesta a revenit cu explicații.

robu_statui_bautura.jpg „Ce nu înțelegeți voi, tâmpiților, e că nu există statui urâte, cimpanzeilor, nu știți voi să admirați arta. Deci, te duci la statuie și te uiți. Dar nu te uiți așa ca boul, stai la o terasă în centrul orașului și te uiți. Că vrem să aducem turiști, să se uite, că uite ce frumos e orașul. Și iei o tărie și te mai uiți o dată. Și mai iei o sută de whiskey. Și repeți asta până se face statuia frumoasă. Facem vânzare, crește profitul, facem economie”, a declarat primarul Robu.

Acesta a precizat că cei care i-au criticat statuile nu sunt decât niște săraci, care nu-și permit suficientă băutură ca să bea în centru până i se par statuile frumoase. „Noi vrem să atragem pe cei din clasa de mijloc, care chiar au bani pentru a savura arta înaltă”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 12.09.2016 21:13 Politic

National Cinematografic