Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e foc şi pară: Am fost păcălit, palmierii din oraş nu fac banane

Dezamăgire cruntă pentru Nicolae Robu! La mai bine de 6 luni de când a plantat palmierii în Timişoara, în ei nu a apărut nici măcar o banană. „Am fost păcălit”, urlă primarul Timişoarei, „mi-au adus palmieri stricaţi. Eu i-am adus ca să facă banane, nu ca să stea aiurea pe străzi. O să-i trimit înapoi, să-mi dea alţii, care fac banane!”

Revolta lui Nicolae Robu este cu atât mai mare cu cât s-a ocupat personal de bunăstarea palmierilor. „În iarnă, am dat afară timişorenii din locuinţele sociale şi am mutat în locul lor palmierii, ca să stea la căldură. Dar degeaba, că tot nu au făcut banane. Eu zic că nu am greşit cu nimic, este vina palmierilor, nu a mea, că nu fac banane”, este convins primarul timişorean.

Nicolae Robu spune că vorbit cu mai mulţi specialişti, pe care i-a întrebat dacă îi pot repara palmierii, ca să facă banane, cum consideră el că e normal, dar fără succes. „Toţi mi-au zis că nu se poate face nimic, că nu vor face niciodată banane. Asta e, n-am încotro, o să aduc alţii, care să nu fie cu defecte.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult