Primul miliard din PNRR, împărţit azi în ghetuţe peneliştilor şi pesediştilor

Sosirea Moşului a stârnit adevărate bătăi cu ghetuţe şi cizmuliţe în instituţii publice din întreaga ţară! Mii de şefi, şefuţi, baroni şi baronaşi PNL şi PSD şi-au primit azi porţia din primul miliard de la UE, direct în încălţările atent periate, date cu parfum şi lăsate la uşă cu o seară înainte.

„Mă aşteptam să primesc mai mult PNRR d-ăsta decât colegul de la PSD, dar nu ştiu cum se face că lui i-a umplut ghetele şi mie abia mi-a lăsat câteva mii de euro într-o pereche de şlapi. Eu cum le explic asta copilaşilor mei care şi-au lăsat şi ei ghetuţele în offshore-ul din Kiribati şi urmează să se trezească în orice clipă?”, se plânge Gigi zis Julă, membru PNL şi vice-ceva în ceva minister.

„Dacă n-aţi fost cuminţi şi aţi ţinut-o langa cu ciuma roşie! Păi Moşul ce culoare poartă, bosulică?”, a explicat un cărător de valize de la PSD în timp ce se scălda într-un mic ciubăr umplut până sus cu bani europeni.

Moşul a declarat că, dacă ar fi după el, toată România ar fi primit numai nuiele, lanuri întregi de nuiele. „Da’ treaba mea e să execut ce au semnat ăştia la Bruxelles, plm. Na, mă, PNRR”, a precizat bătrânul bărbos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 decembrie 2021 08:48
Citește mai mult despre: bani Mos Nicolae PNL PNRR PSD UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult