Primul pas în fluidizarea traficului: de 1 Decembrie, accesul pe DN1 e permis doar cu rezervare

Au trecut vremurile când orice neavenit putea intra în ambuteiajul de pe DN1 când avea el chef! Potrivit CNADNR, pe perioada minivacanţei de 1 Decembrie, accesul în balamucul de pe şoseaua care leagă Bucureştiul de Valea Prahovei va fi permis doar cu rezervare şi cu plata prealabilă a unui avans.

“Dacă vrei să te bucuri, ca în fiecare an, de înjurături şi claxoane în drumul tău spre munte, fii pregătit să-ţi rezervi de pe acum locul în ambuteiaj. Înscrierile se pot face la sediul nostru sau online, pe siteurile de profil. Taxa e modică, dar ne garantează seriozitatea şoferului, iar banii încasaţi vor fi folosiţi pentru amenajarea de noi şerpării rutiere fără sfârşit”, a confirmat Grigore Şulea, şeful departamentului Blocaje Exasperante.

Bucureştenii care nu prind loc pe DN1 vor putea în continuare să-şi petreacă vacanţa în ambuteiajul de pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, asigură autorităţile, însă acest lucru nu-i încălzeşte cu nimic pe turişti. “Pur şi simplu nu e la fel acolo”, a oftat un familist din sectorul 4.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
23 noiembrie 2016 15:11

Alte articole

Vezi mai mult