Primul simptom al edemului cerebral, explicat de medici: Pacientului începe să-i placă de Ponta

“Nu-i atât de bătut în cap băiatul ăsta, Ponta!” “Îmi place de Victor, e un politician abil!” Dacă aveţi rude sau prieteni care folosesc asemenea expresii, sunaţi de urgenţă la 112, avertizează cercetătorii Institutului de Neurologie şi Frenologie “Teohari Georgescu” din Pucioasa.

Aceştia au descoperit recent că o simpatie pentru Victor Ponta este primul simptom al edemului cerebral, o creştere periculoasă, doar rareori reversibilă, a conţinutului de apă din creier. “De la ‘n-am nimic împotriva lui Victor Ponta’ se ajunge în termen de doar câteva ore la convulsii, paralizie şi încetarea activităţii cerebrale. Mulţi pacienţi ajung la noi când sunt deja în comă, incapabili să respire autonom sau să se hrănească. Practic, mai sunt buni doar ca alegători în Teleorman”, spune Decebal Popescu, medic primar.

“Peste 90% dintre aceste tragedii ar putea fi prevenite”, adaugă specialistul, “dacă apropiaţii pacienţilor ar fi instruiţi să sesizeze orice schimbare în bine a atitudinii faţă de premier. Înainte ca aceasta să devină o adevărată pasiune, semn că scoarţa cerebrală începe să cedeze definitiv.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 noiembrie 2013 00:11

Alte articole

Vezi mai mult