Gata, România își poate lua oficial adio de la extrădarea lui Sebastian Ghiță! Asta pentru că sârbii au decis să-l extrădeze pe fugar în Costa Rica, dintr-un motiv cât se poate de simplu și firesc: de acolo a venit o cerere de extrădare, formulată de Elena Udrea, cu mult înaintea celei din România.

ghitacosta.jpg
”Primul venit, primul servit! Domnul Ghiță este deja în avion spre Costa Rica”, a fost anunțul sec al ministrului de Justiție din Serbia. ”Va fi preluat pe aeroport de o anume Elena Udrea, după care nu mai e problema noastră. Și, oricum, până și cererea de extrădare din Madagascar a venit înaintea celei din România, deci oricum n-ar fi avut șanse prea mari să fie extrădat în România.”

Sârbii au explicat totodată și de ce a fost nevoie să vină în vizită la Belgrad Tudorel Toader. ”Pentru că ni se pare normal să respectăm regulile diplomației, am vrut să râdem de ministrul Justiției din România direct, fața în față cu el, nu printr-o telegramă trimisă pe fax, cum e el obișnuit. Râdem de el, dar cu respect”, a precizat șeful diplomațiie sârbe.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 28.03.2018 13:10 Politic

National Cinematografic