Prins pe contrasens, Negoiţă susţine că la volan era palmierul

Nimeni nu-şi dă seama exact de ce, dar un lucru e clar: primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, are ieşiri din ce în ce mai bizare! Recent, acesta a rămas fără permis timp de 60 de zile după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce gonea pe contrasens pe Calea Dudeşti, iar apoi a încercat să arunce vina pe unul dintre palmierii pe care îi transporta.

Agenţii care l-au tras pe dreapta spun că Negoiţă a şi pus arborele exotic pe scaunul şoferului înainte să coboare geamul – cu oareşce efort, pentru că palmierul era mare şi ţepos.

“Când l-am văzut pe dom’ primar încercând să schimbe locuri cu palmierul, am exclamat ‘bă, eşti copac?’”, povesteşte Marcel, poliţist. “Mi-a răspuns ‘ba nu, ăsta e copac!’. Pe urmă a făcut un live pe TikTok în care a mustrat palmierul că şofează ca un psihopat care a tras pe nas îngrăşământ din ăla special.”

“Din păcate pentru el, noi am învăţat încă din primul an la Academia de Poliţie că palmierii nu pot conduce, pentru că nu au mâini şi picioare, doar trunchi, frunze şi ghiveci”, adaugă poliţistul. “Dacă zicea că se grăbeşte cu palmierul gravid la spitalul de plante sau aşa ceva, poate îl credeam, da’ aşa… las-o, dom’ primar, că măcăne.”

Rămas pieton, Negoiţă a anunţat că va împânzi sectorul cu liane, ca să se poată, totuşi, deplasa eficient.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
17 mai 2023 17:15
Citește mai mult despre: negoita palmieri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult