Privatizarea CFR Marfă în pericol! Cumpărătorul n-a depus şpaga la minister în termenul legal

Privatizarea CFR Marfă pare să ajungă într-un impas după ce cumpărătorul, Gruia Stoica, nu a dat dovadă de bonitate financiară nici până în ziua de azi. Conform unor surse din Ministerul Transporturilor, acesta nu a depus nici până acum şpaga necesară pentru finalizarea contractului.

„Aşa cum a avertizat şi preşedintele Băsescu dar şi alţi oameni din politică, acest Gruia Stoica nu este decât un impostor, un incapabil, care abia de poate aduna bani de-o şpagă la medicul de familie. Ce să vorbim de o investiţie aşa serioasă, cum este compania CFR Marfă”, a declarat un secretar de stat din Ministerul Transporturilor.

Conform contractului de privatizare, cumpărătorul CFR Marfă trebuia să plătească până la finalul lunii trecute un avans din şpaga aferentă semnării contractului şi să dovedească, prin fapte, că poate să căpuşeze o companie de stat. Momentan, cumpărătorul a îndeplinit doar jumătate din condiţii, respectiv a doua parte a înţelegerii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 octombrie 2013 15:10

Alte articole

Vezi mai mult