Privatizarea Poştei “va dura câţiva ani” deoarece plicurile cu oferte au fost trimise prin poştă

Deşi era programată pentru luna aprilie, deschiderea ofertelor pentru privatizarea Poştei Române ar putea avea loc mult mai târziu, susţin autorităţile statului. De vină pentru întârziere ar fi un funcţionar neglijent care, în loc să livreze personal plicurile sau să apeleze la un serviciu de curierat rapid, le-a expediat prin Poşta Română.

“Plicurile conţinând ofertele de cumpărare a Poştei ar putea ajunge cel devreme în 2015,” susţine Decebal Popescu, expert în predicţia timpilor de livrare. “Ştiţi cum e cu corespondenţa: trebuie sortată, urcată într-un tren, dată jos, ocolită pe la Buzău, trimisă par avion până în Seychelles, adusă înapoi, sortată din nou, verificată de droguri, ţinută 2 ani în sertarul doamnei de la Mesagerie şi apoi încărcată în dubă, ajungând la un oficiu poştal ales la întâmplare.”

“Acum că procesul s-a declanşat, nu putem decât să aşteptăm şi să sperăm ca măcar o ofertă să ajungă întreagă”, a conchis specialistul. “Răbdarea este o virtute în lumea investiţiilor; ce înseamnă un an, doi în plus când ai ocazia să cumperi un sistem atât de complex, misterios şi fascinant precum Poşta Română?“

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult