Problema refugiaţilor, rezolvată! Băsescu le-a vândut flota și nu mai au cu ce traversa Mediterana

România este din nou în prim plan, după ce fostul nostru președinte a reușit ceva ce părea imposibil acum câteva zile: să-i împiedice pe refugiații sirieni să mai vină în țările UE. Asta după ce Băsescu a repetat șmecheria făcută în România pe vremea când era ministrul al Transporturilor și a făcut să dispară întreagă flotă folosită pentru transportul refugiaților.

”Am vândut absolut tot, hă, hă”, exultă Traian Băsescu. ”Începând cu bărcile pneumatice și terminând cu vapoarele, nimic nu le-a mai rămas. Degeaba e Iohannis președinte, că e un pămpălău, tot eu a trebuit să scap România de refugiați. Dacă nu le vindeam eu flota, ne trezeam cu peste 6.000 de sirieni în țară.”

Chiar dacă face pe patriotul, Băsescu a vândut flota strict din ură față de sirieni. ”Pe vremea când era marinar, Băsescu n-a fost lăsat să consume alcool în ceva port sirian și de atunci are boală pe tot ce înseamnă Siria sau musulmani. S-a simțit umilit că a trebuit să bea pe ascuns și a promis încă de atunci că se va răzbuna”, a povestit un apropiat al fostului președinte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 septembrie 2015 16:23
Citește mai mult despre: Basescu flota refugiati sirieni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult