Scandal monstru la negocierile pentru ieşirea Marii Britanii din UE! Cele două entităţi n-au reuşit să ajungă la o înţelegere privind custodia României.

Pe scurt, liderii europeni îşi doresc ca britanicii să ia şi România cu ei, dacă tot şi-au găsit să plece. "Cearta a început în momentul în care Boris Johnson a încercat să provoace un 'no-deal Brexit', adică să iasă rapid din UE, înainte să avem ocazia să-i ataşăm România. Adică să ne lase cu beleaua pe cap. Nein nein", a rânjit Angela Merkel, hotărâtă să nu-l lase pe Johnson să scape aşa ieftin.

borissimerkel.jpg
"Scrie clar în Statutul UE. Marea Britanie poate să se care oricând, cu condiţia să ia şi România cu ea de partea cealaltă a Canalului Mânecii. Îi lăsăm şi fabrica Renault, complet dotată, să aibă cu ce să le dea de mâncare românilor", a declarat preşedintele francez Emmanuel Macron.

În cazul în care cele două părţi nu ajung la o înţelegere, România ar putea fi invitată să spună pe cine iubeşte mai mult, transmit surse oficiale de la Bruxelles.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 17.10.2019 18:40 Politic

National Cinematografic