Semnele nu se arată deloc bune în următoarele zile sau poate chiar ore. Mai multe indicii ne dau de înțeles că urmează să izbucnească un scandal monstru la USR, că Lucian Mîndruță a fost văzut încă de azi dimineață foarte îngrijorat pe Facebook.

lucian-mindruta-ingrijorat.jpg

Acesta a intervenit încă de la primele ore cu câteva statusuri în care a încercat să calmeze o serie de tabere care devin tot mai ostile în cadrul Uniunii. Pe la ora 10 începuse deja cu argumentele serioase iar pe la ora 12.00 deja invocase Uniunea Europeană și Magna Carta.

„Dacă lucurile nu se calmează și nu bagă o postare despre biciclete sau lăsat de fumat înseamnă că lucrurile sunt grave și ne așteptăm ca diseară la Prepliceanu să apară un userist cu o prostie atât de severă că ne va lua luni să ne revenim. Presa e câinele de pază al democrației, Lucian e jurnalist și mirosul său fin nu-l înșeală. Când câinele e neliniștit în bătătură du-te și pune mâna pe flintă, sunt nori negri la orizont și pericol”, a declarat un utilizator Facebook, îngrijorat de ce-a citit pe wall-ul lui Lucian Mândruță.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.01.2020 15:18 Politic

National Cinematografic