Probleme la USR? Lucian Mîndruță e foarte îngrijorat pe Facebook de ore bune

Semnele nu se arată deloc bune în următoarele zile sau poate chiar ore. Mai multe indicii ne dau de înțeles că urmează să izbucnească un scandal monstru la USR, că Lucian Mîndruță a fost văzut încă de azi dimineață foarte îngrijorat pe Facebook.

Acesta a intervenit încă de la primele ore cu câteva statusuri în care a încercat să calmeze o serie de tabere care devin tot mai ostile în cadrul Uniunii. Pe la ora 10 începuse deja cu argumentele serioase iar pe la ora 12.00 deja invocase Uniunea Europeană și Magna Carta.

„Dacă lucurile nu se calmează și nu bagă o postare despre biciclete sau lăsat de fumat înseamnă că lucrurile sunt grave și ne așteptăm ca diseară la Prepliceanu să apară un userist cu o prostie atât de severă că ne va lua luni să ne revenim. Presa e câinele de pază al democrației, Lucian e jurnalist și mirosul său fin nu-l înșeală. Când câinele e neliniștit în bătătură du-te și pune mâna pe flintă, sunt nori negri la orizont și pericol”, a declarat un utilizator Facebook, îngrijorat de ce-a citit pe wall-ul lui Lucian Mândruță.

Scris de Ef
22 ianuarie 2020 13:01
Citește mai mult despre: Mindruta

Alte articole

Vezi mai mult