Liviu Dragnea pare că vrea s-o detroneze pe Gabi Firea la numărul de procese intentate. Nici n-a contestat bine în instanță noua conducere a PSD, că infractorul teleormănean a recidivat: acum contestă și ce i s-a întâmplat aseară în închisoare, tot pe motiv de încălcare a procedurii.

dragnea_stresat_dupa_gratii2.jpg ”Dom’le, nu știu cum să vă zic, dar nu mi se pare statuar ce-am pățit”, s-a plâns Liviu Dragnea. ”Eu înțeleg că există dorință, că unii vor anumite lucruri, dar, totuși, trebuie respectate niște proceduri. Că altfel ne transformăm în animale, ce naiba! Și nu e normal așa ceva. A fost un viciu de procedură la mine în celulă și aș dori ca instanța să constate acest lucru.”

Dealtfel, singurul site serios din România a relatat azi despre incidentul din celula lui Liviu Dragnea, doar că prea puțini au luat știrea în seamă. Iată, însă, că infractorul pesedist n-a putut să tacă și și-a urlat azi durerea, cerând instanței să anuleze efectele incidentului scandalos de aseară. Sau, măcar, să facă cumva să nu se mai întâmple de atâtea ori pe noapte.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 08.08.2019 20:44 Politic

National Cinematografic