Procesoman! Dragnea contestă în instanță și ce i s-a întâmplat aseară în închisoare

Liviu Dragnea pare că vrea s-o detroneze pe Gabi Firea la numărul de procese intentate. Nici n-a contestat bine în instanță noua conducere a PSD, că infractorul teleormănean a recidivat: acum contestă și ce i s-a întâmplat aseară în închisoare, tot pe motiv de încălcare a procedurii.

”Dom’le, nu știu cum să vă zic, dar nu mi se pare statuar ce-am pățit”, s-a plâns Liviu Dragnea. ”Eu înțeleg că există dorință, că unii vor anumite lucruri, dar, totuși, trebuie respectate niște proceduri. Că altfel ne transformăm în animale, ce naiba! Și nu e normal așa ceva. A fost un viciu de procedură la mine în celulă și aș dori ca instanța să constate acest lucru.”

Dealtfel, singurul site serios din România a relatat azi despre incidentul din celula lui Liviu Dragnea, doar că prea puțini au luat știrea în seamă. Iată, însă, că infractorul pesedist n-a putut să tacă și și-a urlat azi durerea, cerând instanței să anuleze efectele incidentului scandalos de aseară. Sau, măcar, să facă cumva să nu se mai întâmple de atâtea ori pe noapte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 august 2019 18:08

Alte articole

Vezi mai mult