Procesoman! Dragnea contestă în instanță și ce i s-a întâmplat aseară în închisoare

Liviu Dragnea pare că vrea s-o detroneze pe Gabi Firea la numărul de procese intentate. Nici n-a contestat bine în instanță noua conducere a PSD, că infractorul teleormănean a recidivat: acum contestă și ce i s-a întâmplat aseară în închisoare, tot pe motiv de încălcare a procedurii.

”Dom’le, nu știu cum să vă zic, dar nu mi se pare statuar ce-am pățit”, s-a plâns Liviu Dragnea. ”Eu înțeleg că există dorință, că unii vor anumite lucruri, dar, totuși, trebuie respectate niște proceduri. Că altfel ne transformăm în animale, ce naiba! Și nu e normal așa ceva. A fost un viciu de procedură la mine în celulă și aș dori ca instanța să constate acest lucru.”

Dealtfel, singurul site serios din România a relatat azi despre incidentul din celula lui Liviu Dragnea, doar că prea puțini au luat știrea în seamă. Iată, însă, că infractorul pesedist n-a putut să tacă și și-a urlat azi durerea, cerând instanței să anuleze efectele incidentului scandalos de aseară. Sau, măcar, să facă cumva să nu se mai întâmple de atâtea ori pe noapte.

Scris de Calin
8 august 2019 18:08
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult