Amenințările cu procese lansate zilnic de Gabi Firea la adresa oricărei persoane are bunul simț să-i atragă atenția cât de incompetentă e nu sunt ceva nou pentru primărița Capitalei. Soțul doamnei, Florentin Pandele, se plânge că până acum i-a intentat 174 de procese, în principal legate de dusul gunoiului, pentru că doamna e cam procesomană.casa_gabi_firea2.jpg

”În prezent, pe rol la Judecătoria Voluntari există și două cauze în care pârâtului Pandele Florentin i se cer daune morale pentru că n-a lăsat colacul veceului și o cauză în care e acuzat de calomnie pentru că a lăsat colacul jos, dar s-a pișat pe el”, explică un judecător, exasperat de mania primăriței pentru procese.

Gabi Firea spune că e ceva normal, pentru că Florentin Pandele e recidivist, el fiind deja condamnat într-un dosar mai vechi: ”I-am intentat proces, l-a pierdut și are interdicţie să se pişe la mai puţin de 50 de metri de budă”, spune Firea.

În schimb, Pandele ia deja în considerare să facă plângere la CEDO, pentru că nu i se pare normal să fie târât în justiție dacă nu aduce brânza pe care i-a scris-o Gabi pe lista de cumpărături, sau nu udă la timp orhideele: ”Procesele n-ar fi atât de deranjante, cel mai nasol e când începe să urle”, spune bietul Florentin.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 18.04.2018 09:42 Politic

National Cinematografic