Procesomană şi acasă! Pandele are 174 de procese cu Firea pentru că n-a dus gunoiul

Amenințările cu procese lansate zilnic de Gabi Firea la adresa oricărei persoane are bunul simț să-i atragă atenția cât de incompetentă e nu sunt ceva nou pentru primărița Capitalei. Soțul doamnei, Florentin Pandele, se plânge că până acum i-a intentat 174 de procese, în principal legate de dusul gunoiului, pentru că doamna e cam procesomană.

”În prezent, pe rol la Judecătoria Voluntari există și două cauze în care pârâtului Pandele Florentin i se cer daune morale pentru că n-a lăsat colacul veceului și o cauză în care e acuzat de calomnie pentru că a lăsat colacul jos, dar s-a pișat pe el”, explică un judecător, exasperat de mania primăriței pentru procese.

Gabi Firea spune că e ceva normal, pentru că Florentin Pandele e recidivist, el fiind deja condamnat într-un dosar mai vechi: ”I-am intentat proces, l-a pierdut și are interdicţie să se pişe la mai puţin de 50 de metri de budă”, spune Firea.

În schimb, Pandele ia deja în considerare să facă plângere la CEDO, pentru că nu i se pare normal să fie târât în justiție dacă nu aduce brânza pe care i-a scris-o Gabi pe lista de cumpărături, sau nu udă la timp orhideele: ”Procesele n-ar fi atât de deranjante, cel mai nasol e când începe să urle”, spune bietul Florentin.

Scris de Ionut
18 aprilie 2018 07:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult