Procesul despre cum fura ENEL la factură, urmărit atent de experţii Distrigaz, RADET şi ApaNova

Sala în care se judecă procesul cazului în care ENEL umfla facturile de curent ale românilor era arhiplină, cei mai mulţi participanţi fiind de la alte regii autonome şi furnizori de energie, care doresc să implementeze măsurile descoperite de ENEL pentru umflarea preţurilor.

”Şi noi facem tot ce putem pentru a-i încărca la factură pe papagali dar am înţeles că ce au făcut băieţii ăştia de la ENEL ar fi o revoluţie”, spune invidios un director Distrigaz, care le-a promis inculpaţilor de la ENEL că le va plăti cauţiunea şi-i va angaja la el indiferent de verdictul judecătorilor.

Judecătorii au ameninţat că evacuează sala, procedura fiind întreruptă în mod repetat de cei din public, care solicitau detalii şi luau notiţe amănunţite despre cum furau angajaţii ENEL la factură.

„Când procurorul a prezentat un grafic cu schema furtului, cei de la ApaNova, Distrigaz şi RADET s-au îmbulzit să facă poze, apoi au ieşit din sală, declarând că au ceva urgent de făcut. Ce oameni pasionaţi de munca lor!”, declară Decebal Popescu, membru al completului de judecată.

Scris de Ionut
6 iunie 2014 13:06

Alte articole

Vezi mai mult